Dělá vám starosti horko v létě? Máme pro vás pár tipů, jak si s ním poradit

Obsah článku:
  1. Mobilní klimatizace
Většina z nás se těší na letní měsíce, a už jen při pomyšlení na ně se nám vybaví dovolená u moře, dlouhé dny strávené s přáteli na koupališti nebo u vody. Ledové tříště a zmrzliny najdeme téměř všude, zkrátka paráda. Tyhle věci jsou super, bohužel si je nedokážeme užít naplno, když nám život komplikuje extrémní horko. Zhoršuje nám spánek, a hlavně soustředěnost - například při práci. Samozřejmě všichni nemáme bazén, do kterého si můžeme kdykoliv skočit. Existují však další možnosti, jak se s horkem vypořádat, a to i v panelovém domě.
  • Dodržujte pitný režim – kdykoliv během dne si nezapomínejte nalít sklenici čisté studené vody a neostýchejte si ji dochutit limetkou, mátou nebo citronem.
  • Dbejte na větrání – neměli bychom větrat celý den a naivně si myslet, jak děláme správnou věc. Když necháváme okna otevřená přes horké letní dny, tak si naopak vyhříváme byt a pouštíme teplý vzduch do vnitřních prostorů. Vyvětrejte proto ráno, a poté až večer.
  • Kvalitní spánek – k pohodlnému usínání vám pomůže mobilní klimatizace. Ta vyvětrá horký vzduch ven z místnosti.

Mobilní klimatizace

Je užitečná v mnoha ohledech. Ať už si potřebujete vyvětrat doma a užívat si pohodlný chládek, nebo třeba při sklenici vína s přáteli, vždy spolehlivě vyřeší váš problém s přehříváním interiéru. A protože je mobilní, můžete ji kdykoliv přenést kamkoliv uznáte za vhodné a kde je právě zapotřebí. Zpříjemnit si víkend s rodinou na chatě a nemuset se celý den potit v úmorných letních dnech, díky mobilní klimatizaci již není takový problém.  A protože je v jiné cenové skupině než klimatizace nástěnné a její pořízení není nějak nákladné, pořídit si ji může prakticky každý. Bohatou nabídku mobilních klimatizací, ale také ochlazovače vzduchu včetně oblíbeného modelu ochlazovače MASTER CCX 4.0 najdete na klimatizace.zde.cz. E-shop provozuje eprofi.cz s.r.o., pod jejímiž křídly najdete také další zařízení - například cirkulárky, mobilní topidla a stavební výtahy.

Publikováno: 20. 05. 2021

Kategorie: Domácnost

Autor: Drahomíra Testerová