Dove - antiperspirant Pure

Léto je tu, a s ním i obvyklé trauma v MHD, kdy někteří dosud neobjevili zázrak, jménem deodorant, nebo antiperspirant. Pro mě osobně naprosto nepostradatelná věc, bez které bych se neobešla. Používání antiperspirantu je pro mě stejně samozřejmé, jako že ráno přijdu do koupelny a vyčistím si zuby.

Jen jeden detail řeším každý rok. Jaký antiperspirant si mám pořídit? Často se mi totiž stává, že si nějaký oblíbím a vzápětí ho přestanou vyrábět. Tento rok už jsem koupila naslepo tři. Jeden z nich byl i Dove Pure. Vybrala jsem ho proto, že nevoní vůbec nijak. Má absolutně neutrální vůni a nepřebíjí mi tak parfém, nebo EDT. Což je výhoda.

Antiperspirant je kuličkový a nanáší se dobře. Kulička nezasychá a nelepí. Obsah má mléčnou bílou barvu (zkoušeno při nanesení větší vrstvy na ruku). Přesto nezanechává stopy na oblečení, ani nebarví oblečení. Některé antiperspiranty totiž po čase nechávají v podpaží triček žluté skvrny. To vám naštěstí u tohoto kousku nehrozí.

Po nanesení trvá jen několik vteřin, než vrstva zaschne. Odpadá tedy nutnost ráno půl hodiny pobíhat po bytě s rukama nahoře a čekat, až vám zaschne antiperspirant a vy se můžete konečně obléknout Výdrž během dne hodnotím jako docela dobrou. Večer z oblečení žádný pot necítím. A to i když Dove nanesu jen ráno. Pokud mě ale čeká běhání po městě, nebo se chystám na cvičení, antiperspirant raději přibalím s sebou a vrstvu obnovuji. Také bych řekla, že v reklamě avízovaných 48 hodin ochrany před potem je nesmysl. Tak dlouho zkrátka Dove nevydrží Doporučila bych ho určitě všem, kteří nechtějí, aby jim antiperspirant přebil parfém, nebo vůni tělového mléka. Pokud hledáte nenápadného pomocníka proti pocení, Dove Pure je ideální. Navíc neobsahuje parabeny, parfém, barviva, ani alkohol. Účinnou látkou ve složení je Aluminum Chlorohydrate, který zabraňuje pocení.

Složení: Aqua, Aluminum Chlorohydrate, Glycerin , Helianthus Annuus Seed Oil , Steareth-2 ,Stereath-20 ,BHT, Citric Acid, Potassium Lactate

Cenově vychází kolem 69,- za balení o obsahu 50 ml. Pokud by vám nevyhovovalo nanášení pomocí kuličky, můžete vyzkoušet ze stejné řady ještě deodorant sprej (150 ml), nebo tuhý antiperspirant deodorant (40 ml).

Publikováno: 14. 06. 2013 / Aktualizováno: 31. 05. 2023

Kategorie: Kosmetika

Autor: Drahomíra Testerová

Tagy: Dove