4 dámské tipy, jak nosit kůži

Kožené kalhoty jsou na vás trochu moc, ale ráda byste do svého šatníku přidala trochu kožené elegance? Kůže působí noblesním dojmem, který jí vydrží klidně i desítky let. Je pravdou, že někdy nás zarazí vyšší cena, ale za její životnost to stojí. Dobrá zpráva je, že pro honosnost vašeho stylu naprosto stačí kožené doplňky, které jsou cenově dostupné! Máme pro vás několik tipů, jak si tento luxus dopřát, aniž byste musela sahat hluboko do kapsy!

Osobní peněženka s monogramem

Peněženka vám vydrží několik měsíců? Přestože na začátku byla neodolatelná, po pár týdnech jste zaznamenal první nitky a praskliny? Propojte kvalitu s přírodní krásou a investujte do kožené peněženky s monogramem. Seženete různé velikosti, barvy, a dokonce si na ty ručně vyráběné můžete nechat vyrýt monogram.

Pásek není jen pro pány

Kožený pásek není pouze praktickou záležitostí. Sehnat můžete výrazné barvy, které skvěle rozsvítí váš ležérní pracovní kostýmek. Pásek můžete sladit s barvou kabelky nebo vašich bot a vybrat si z různých šířek. Pánské bývají širší, ale v dámském outfitu mohou působit decentně extravagantním dojmem.

Elegantní a hřejivé

Ke kabelce a koženým botám vám na zimu chybí snad už jen kvalitní kožené rukavičky. Nadčasová kůže se může zdát na první pohled chladnou a nehřející, opak je ale pravdou! Lákají vás? Dejte si při výběru záležet na kvalitě. Koženkové rukavice vás moc nezahřejí a rychleji doslouží.

Bota, která dýchá

Kozačky či mokasínky z pravé kůže jsou měkké, pohodlné a prospěšné zdraví vašich nohou. Nad obuví ze syntetických materiálů totiž vyhrávají lepší prodyšností i životností. Kožené boty s vámi vydrží klidně několik sezón a při správném ošetření povrchu budete mít nohy v suchu i při oblevě. Kožená bota dobře dýchá a přirozeně větrná, ani při celodenním nošení nemusíte mít obavu z nepříjemného zápachu.  

Publikováno: 28. 02. 2023

Kategorie: Móda

Autor: Drahomíra Testerová