Bydlení v dnešní Praze nabízí pestrou paletu výhod

Už jste se rozhodli, kde se usadíte, založíte rodinu a začnete budovat kariéru? V českých podmínkách je jedničkou mezi vhodnými destinacemi nesporně Praha, město splněných snů, kvetoucí zeleně a spousty pracovních příležitostí. Zbývá už jen jediné, vybrat si čtvrť, která se stane vaším novým domovem.

Proč by to nemohl být právě Žižkov? Je nositelem odkazu místa, do nějž se zamilovali mnozí významní umělci. Ale také místem, které dostane v příštích letech novou tvář. Chcete být u toho? V prodeji je už jen několik málo posledních bytových jednotek. Jinými slovy, je nejvyšší čas k rozhodnutí!

Pestré kulturní vyžití a sportovní večery

Jste rádi tam, kde se neustále něco děje? Žižkov má pro vás připraveno spoustu barevných odstínů, které si můžete užívat každý den. Byt k prodeji na Praze 3 má velmi strategickou polohu, v docházkové vzdálenosti budou jak možnosti nákupu, tak i kulturního vyžití nebo sportu. Autobusová zastávka je doslova jen pár kroků od dveří, dopravní obslužnost je tedy zajištěna skutečně na jedničku.

Žižkov čeká už brzy řada změn, takových, které přinesou modernější vizáž a zajistí ještě větší rozkvět této čtvrti. A v neposlední řadě, investice do nemovitostí se vyplatí v každé době. Pokud jde o vlastní bydlení, je vhodné začít s řešením co nejdříve, přesně to radí všichni renomovaní ekonomové!


Balkon, lodžie nebo také předzahrádka

Odpočinku po náročném dnu v zaměstnání není nikdy dost, proto nemusíte chodit jen do blízkých parků. U vybraných bytových jednotek najdete balkon, lodžii nebo předzahrádku, teda místa plná klidu, na nichž lze nerušeně relaxovat. K dispozici je také garážové stání a sklepní kóje, tedy dvě věci, které usnadní každodenní život. Žižkov nabídne parky jako Parukářka, Židovské pece nebo Sudkovy sady, vyberete si své místo k rozjímání?

Publikováno: 29. 03. 2023 / Aktualizováno: 14. 11. 2023

Kategorie: Domácnost

Autor: Drahomíra Testerová