Pražské Malešice nabízejí klidný život v obklopení přírodou

Česká metropole je plná zeleně, o tom vědí snad všichni, kteří v ní strávili alespoň jedno odpoledne. Stačí se jen rozhlédnout, je to část ČR, kde je dostatek pracovních příležitostí, ale také občanská vybavenost na jedničku. Dostupnost MHD, ale také zábavy, moderních parků, sportovišť a dalších míst, kde se dá trávit volný čas, je velkým plus i pro mladé rodiny.

Pokud hledáte místo, kde byste se v budoucnu usadili, je dost možné, že vás oslovuje Praha. Důvodů se najdou tisíce, je to moderní velkoměsto západoevropského střihu. Tedy prostor, kde je život doslova na dosah ruky!

Ideální prostředí plné městské zeleně

Původní nabídka bytů se povážlivě ztenčila. Je tedy nejvyšší čas se rozhodnout! Byt na Praze 10 se může stát investicí i pro vaše děti, bude jednou sloužit jako jejich první zázemí. Bez hypotéky na začátku vlastní kariéry se dnes obejde jen málokdo, proč tedy nedat vlastním potomkům takovou příležitost?


Pokud máte rádi zelené plochy, určitě vás osloví Malešický park. V této pražské čtvrti nechybí ani velká botanická zahrada, kde snadno zapomenete na všední starosti. Je tu také Malešický les, Židovské pece a další místa, která lákají k procházce. Jinak řečeno, zapomeňte na to, že by Praha byla šedivá a plná betonu, je tomu přesně naopak!

Moderní komfort je tady samozřejmostí

Předokenní žaluzie a velmi kvalitní plastová okna, to vše patří k 21. století. Vzdušné a útulné prostředí je synonymem pro standardy moderního bydlení, počítá se rovněž s vlastním garážovým stáním.


Žít v metropoli, a přesto mít kolem sebe klidné prostředí? To nemusí být jen sen, srdce Prahy bude hodně blízko. Stačí nastoupit do autobusu a nechat se dovézt na nejbližší stanici města. Od dveří nového bytu vás čeká jen krátká procházka.

Publikováno: 01. 03. 2023

Kategorie: Domácnost

Autor: Drahomíra Testerová