Proč chtít nábytek na míru?

Zařízení vlastního bytu je okénkem nejen do vlastního soukromí, intimního pohodlí, ale i do vlastní duše. Hodně napoví o osobnosti majitele, jeho sociální situaci, solventnosti, ale i vkusu. Není nutné být boháčem a patřit mezi „horních deset tisíc“, aby se člověk mohl ve vlastním interiéru cítit dobře. Stačí mít představu o módním designu a na realizaci zavolat profesionály.

​Jak na to?

Není nutné vlastnit vilu, ani mít miliony na kontě. Účelně, vkusně a moderně zařízený byt může mít skutečně každý. Jedinou podmínkou je zapomenout na tuctový diskont a nechat si udělat nábytek na míru. Proč? Protože se jednoznačně vyplatí.

Stačí se obrátit na truhlářství Marek a máte hotový první krok k úspěchu. Odborníci z truhlářského majstrštyku si poradí s mezonetem, stejně jako s garsonkou. Díky schopnosti implementovat vestavěný nábytek podle kót v měřítku, dojde k využití každého prostoru a tím pádem úspoře energií, efektivitě vytápění a v konečné fázi taky eliminaci pořizovacích nákladů. Necháte-li si komplet vybavit byt od jednoho výrobce, získáte bonusy nejen co do ceny, ale i do záruky. A taková garance se jistě hodí.

Vestavěné skříně užije každý

Truhlářství Marek nabízí nábytek do obývacího pokoje, ložnice, ale i dětského pokoje. Sázkou na jistotu jsou vestavěné skříně, které nabízí dostatek úložných ploch a zároveň jsou v podstatě neviditelnou součástí interiéru. Klasické skříně všichni nenávidí, ale zároveň je všichni potřebují. Vestavěný komponent je tedy vítaným artiklem v každé moderní domácnosti.


Truhlářství Marek se na trhu pohybuje od roku 1991. Od počátku se zaměřuje výhradně na výrobu nábytku na zakázku. Samozřejmostí jsou kompletní dodávky vybavení, včetně kuchyňských spotřebičů. Sídlo firmy je na Praze 5. Návrhy, zaměření i doprava jsou odtud do 30 km poskytovány zdarma. Neváhejte si proto objednat nezávaznou návštěvu technika. První setkání u vás doma mnohé napoví.

Publikováno: 01. 03. 2023

Kategorie: Domácnost

Autor: Drahomíra Testerová